Vil du være selvstændig?

Business Hjørring hjælper dig godt på vej – helt gratis!

Har du en drøm om at starte dit eget – men er usikker på, hvordan drømmen skal blive til virkelighed?

Mange er i tvivl om, hvad det kræver at blive selvstændig – og ofte også, om det overhovedet er noget for dem. Og selvom beslutningen og springet er taget, er der mange spørgsmål der trænger sig på. Ofte er der også brug for andres øjne på idéerne og hjælp til at sætte struktur på planerne.

Det kan Business Hjørring hjælpe dig med. Vores konsulenter Lars Gaden Jensen og Line Uggerly Jørgensen hjælper dig med afklaring, overblik og møder dig, hvor DU er i processen.

I samarbejde med en række eksterne rådgivere tilbyder vi dig i øvrigt op til i alt 6 timers rådgivning hos ex. en revisor, reklamebureau, advokat mv. Opfylder du kriterierne, får du adgang til 3 x 2 timers rådgivning efter eget valg ud fra den liste af rådgivere, der er med i tilbuddet.

Kontakt

Lars Gaden Jensen
Erhvervskonsulent
Arbejdsområde og opgaver: 
Lars arbejder primært med iværksætteri og tilbyder sparring, hjælp og vejledning både før, under og efter opstart. Lars har et stort netværk indenfor iværksætteri og kan hjælpe med at finde vej i de tilbud, som er relevante for dig, der endnu ikke har en virksomhed eller kun har haft virksomhed i nogle få år.
 
Baggrund: 
Lars er uddannet cand.merc med speciale i økonomistyring. Han har gennem mange år undervist i markedsføring, økonomi og innovation og har en stor forståelse for de udfordringer man kan stå med som nyetableret virksomhed, eller når man går med drømmen om at starte egen virksomhed. En stærk idé eller et godt koncept er en væsentlig faktor for en vellykket opstart. 
Line Uggerly Jørgensen
Erhvervskonsulent
Arbejdsområde og opgaver: 
Line arbejder både med etablerede virksomheder og iværksættere. Hun tilbyder bl.a. sparring inden for tidlig opstart af virksomhed, finansieringsmuligheder til udvikling, finpudsning af forretningsidéer, udvidelse af team/personalekreds og forretningsmodeller. Line har et stort netværk i Nordjyllands startup økosystem og kan hjælpe med at finde rette tilbud og muligheder.
 
Baggrund: 
Line er uddannet cand.merc med speciale i Organisation og strategi fra Aalborg Universitet. Hun har tidligere arbejdet hos Aalborg Universitets Innovationsafdeling og hos Danish Life Science Cluster og har flere års erfaring med vejledning og udvikling af virksomheder. Line har stor erfaring med hjemtagning af fondsmidler fra InnovationsFonden og har hjulpet +50 virksomheder med at få funding.