Fase 2: Du er i gang

Du har et nyoprettet CVR-nummer eller er netop begyndt det dybere arbejde med din virksomhed.

Din iværksættererfaring er ikke så stor endnu og du har stadig brug for sparring omkring din virksomhed. Du arbejder på fuld tid med din virksomhed - eller ønsker at gøre det i fremtiden.

Nedenfor kan du læse om vores tilbud for dig, der er i denne fase. 

Vores 1:1 sparring vil have fokus på dit behov alt efter, hvor du er i processen med din nye virksomhed. Nogle af de temaer vi typisk sætter fokus på i denne fase er:

  • Optimering af forretningsgange
  • Tænke nye kundetyper
  • Hvordan forbereder du din virksomhed på den første medarbejder?
  • Finansiering til drift og udvikling
  • Hvordan kan salget øges?

Vi kan også sætte dig i kontakt med relevante aktører, hvis behovet er der.

Denne gratis sparring gør det lettere for dig at navigere i tilbud og muligheder, hvilket er med til at styrke dine forudsætninger for at udvikle din virksomhed.

Iværksætter Danmark er vores gode nationale samarbejdspartner, som tilbyder skræddersyede kollektive workshopforløb (fysisk og online) inden for en række forskellige temaer, der har med opstart, drift og udvikling af iværksættervirksomheder at gøre. Her får du viden og opnår kompetencer om forskellige emner, som kan styrke din forretning.

Iværksætter Danmark har desuden et Next Step forløb, hvor der er mulighed for at modtage individuel kompetenceudvikling, som kan være med til at skabe yderligere vækst og udvikling i din virksomhed.  

Til vores 1:1 sparring taler vi om, hvilke forløb der evt. kunne give mening for dig.

I det tilfælde, hvor det kræves specialiseret viden for, at du kan komme videre med din virksomhed, kan vi henvise til en række eksterne rådgivere. Her kan du få gratis rådgivning. 

Vi har et godt samarbejde med mange lokale rådgivere såsom revisorer, advokater mv. 

Vi har overblikket over en lang række ordninger, som din virksomhed kan gøre gavn af. Vi tager udgangspunkt i din virksomhed og identificerer sammen, hvilke programmer, der evt. kan løfte din virksomheds drift og fremrykke dit udviklingspotentiale.

Programmerne kan være medvirkende til at øge din virksomheds konkurrenceevne, overlevelsesmuligheder og måske skabe flere arbejdspladser.

I det tilfælde, hvor du har brug for ny viden, kompetencer og at udvide dit netværk, kan vi henvise til specialister, sparringspartnere og andre eksterne aktører. Vi har et bredt kendskab til, hvilke muligheder der findes og kan hjælpe dig med at finde frem til det rette for dig.

Vi faciliterer desuden et godt samarbejde mellem din virksomhed og Hjørring Kommune, så du får de bedste forudsætninger for at vækste med din virksomhed. 

Er du i en anden fase?

Fase 1

Fra idé til virksomhed

Fase 3

Udvikling og vækst

Kontakt

Lars Gaden Jensen
Erhvervskonsulent
Arbejdsområde og opgaver: 
Lars arbejder primært med iværksætteri og tilbyder sparring, hjælp og vejledning både før, under og efter opstart. Lars har et stort netværk indenfor iværksætteri og kan hjælpe med at finde vej i de tilbud, som er relevante for dig, der endnu ikke har en virksomhed eller kun har haft virksomhed i nogle få år.
 
Baggrund: 
Lars er uddannet cand.merc med speciale i økonomistyring. Han har gennem mange år undervist i markedsføring, økonomi og innovation og har en stor forståelse for de udfordringer man kan stå med som nyetableret virksomhed, eller når man går med drømmen om at starte egen virksomhed. En stærk idé eller et godt koncept er en væsentlig faktor for en vellykket opstart. 
Line Uggerly Jørgensen
Erhvervskonsulent
Arbejdsområde og opgaver: 
Line arbejder både med etablerede virksomheder og iværksættere. Hun tilbyder bl.a. sparring inden for tidlig opstart af virksomhed, finansieringsmuligheder til udvikling, finpudsning af forretningsidéer, udvidelse af team/personalekreds og forretningsmodeller. Line har et stort netværk i Nordjyllands startup økosystem og kan hjælpe med at finde rette tilbud og muligheder.
 
Baggrund: 
Line er uddannet cand.merc med speciale i Organisation og strategi fra Aalborg Universitet. Hun har tidligere arbejdet hos Aalborg Universitets Innovationsafdeling og hos Danish Life Science Cluster og har flere års erfaring med vejledning og udvikling af virksomheder. Line har stor erfaring med hjemtagning af fondsmidler fra InnovationsFonden og har hjulpet +50 virksomheder med at få funding.