Fase 1: Fra idé til virksomhed

Du har en idé, men har endnu ikke fået et CVR-nummer

Måske er du først lige gået i gang med at søge information om det at være iværksætter og starte sin egen virksomhed. Du ønsker nogle at spare med om din forretningsidé og måske har du brug for rådgivere indenfor økonomi, jura, revision mv.

Det kan også være, at du ikke er helt så langt og blot ønsker andres øjne på din idé, så du kan blive rustet til at tage de næste skridt.

Nedenfor kan du læse om vores tilbud for dig, der er i denne indledende fase. 

Ud fra dit forretningskoncept og behov gennemgår vi alt fra økonomi, finansieringsmuligheder, forretningsgrundlag, markedsføring, kundegrupper, salgskanaler og andet. Du bliver klædt godt på til at træffe en kvalificeret beslutning om, i hvilken retning, du skal gå.

Denne gratis sparring skal gerne gøre det lettere for dig at starte op som iværksætter, samt være med til at styrke dine forudsætninger for at drive din virksomhed. Undersøgelser viser, at chancen for at eksistere efter 3 år er større, hvis du har fået sparring på din idé fra start.

Iværksætter Danmark er vores gode nationale samarbejdspartner, som tilbyder skræddersyede kollektive workshopforløb (fysisk og online) inden for en række forskellige temaer, der har med opstart, drift og udvikling af iværksættervirksomheder at gøre. Her får du viden og opnår kompetencer om forskellige emner, som kan styrke din forretning. Til vores 1:1 sparring taler vi om, hvilke forløb der evt. kunne give mening for dig.

I det tilfælde, hvor det kræves specialiseret viden for, at du kan komme videre i din opstart, kan vi henvise til en række eksterne rådgivere. Her kan du få gratis rådgivning. 

Vi har et godt samarbejde med mange lokale rådgivere såsom revisorer, advokater mv. 

Er du i en anden fase?

Fase 2

Du er i gang

Fase 3

Udvikling og vækst

Kontakt

Lars Gaden Jensen
Erhvervskonsulent
Arbejdsområde og opgaver: 
Lars arbejder primært med iværksætteri og tilbyder sparring, hjælp og vejledning både før, under og efter opstart. Lars har et stort netværk indenfor iværksætteri og kan hjælpe med at finde vej i de tilbud, som er relevante for dig, der endnu ikke har en virksomhed eller kun har haft virksomhed i nogle få år.
 
Baggrund: 
Lars er uddannet cand.merc med speciale i økonomistyring. Han har gennem mange år undervist i markedsføring, økonomi og innovation og har en stor forståelse for de udfordringer man kan stå med som nyetableret virksomhed, eller når man går med drømmen om at starte egen virksomhed. En stærk idé eller et godt koncept er en væsentlig faktor for en vellykket opstart. 
Line Uggerly Jørgensen
Erhvervskonsulent
Arbejdsområde og opgaver: 
Line arbejder både med etablerede virksomheder og iværksættere. Hun tilbyder bl.a. sparring inden for tidlig opstart af virksomhed, finansieringsmuligheder til udvikling, finpudsning af forretningsidéer, udvidelse af team/personalekreds og forretningsmodeller. Line har et stort netværk i Nordjyllands startup økosystem og kan hjælpe med at finde rette tilbud og muligheder.
 
Baggrund: 
Line er uddannet cand.merc med speciale i Organisation og strategi fra Aalborg Universitet. Hun har tidligere arbejdet hos Aalborg Universitets Innovationsafdeling og hos Danish Life Science Cluster og har flere års erfaring med vejledning og udvikling af virksomheder. Line har stor erfaring med hjemtagning af fondsmidler fra InnovationsFonden og har hjulpet +50 virksomheder med at få funding.