Søger I højtuddannet arbejdskraft?

Business Hjørring hjælper med at matche virksomheder med studerende og højtuddannet arbejdskraft. Igennem indsatsen ”Vækst via Viden” styrkes virksomheders muligheder for at tiltrække og fastholde højtuddannede medarbejdere, som er en stærk driver for vækst og udvikling, særligt i små og mellemstore virksomheder. 

Vi samarbejder med bl.a. Aalborg Universitet og Professionshøjskolen UCN og deltager i messerne UCN MatchMaking (13. marts 2024) og Karrieredagene i Gigantium (19. marts 2024).

Skal vi slå et slag for DIN virksomhed? Måske du søger en praktikant, en studentermedarbejder, et projektsamarbejde eller nyuddannet til et fast job?

Så udfyld word-skabelonen nedenfor og returnér den til Tinna eller Line.

Skabelon til jobopslag

Som noget nyt i år, tilbyder vi desuden, at I kan filme en kort videopræsentation, som vi lægger ved jobopslaget via en QR-kode. Dette er ikke et krav, men se det som en rigtig god mulighed for at skille sig ud og præsentere jeres virksomhed på en anden måde, som også er mere personlig, når I nu ikke selv har mulighed for at møde de studerende ansigt til ansigt i første omgang. 

Vi skal gerne modtage dit opslag senest onsdag d. 6. marts. Men kontakt os gerne hurtigst muligt, hvis du er interesseret!

 

Tinna Holmager Olsen
Erhvervskonsulent
Line Uggerly Jørgensen
Erhvervskonsulent