Godt nytår og velkommen til Business Hjørring

Udgivet 05-01-2022

3. januar åbnede Business Hjørring i hhv. Erhvervets Hus på Amtmandstoften 1 i Hjørring og på Jobcenter Hjørring, hvilket samtidig betyder et farvel til Hjørring ErhvervsCenter og Virksomhedsservice i Jobcenteret.

Erhvervschef Ole Bendix
Erhvervschef Ole Bendix

I mandags åbnede Business Hjørring i hhv. Erhvervets Hus på Amtmandstoften 1 i Hjørring og på Jobcenter Hjørring, hvilket samtidig betyder et farvel til Hjørring ErhvervsCenter og Virksomhedsservice i Jobcenteret.

Business Hjørring er jeres nye samarbejdspartner om erhvervsservice. I vil møde velkendte ansigter og navne, for det er nemlig medarbejdere fra Erhvervscenteret og Virksomhedsservice, som skal få Business Hjørring til at leve.

I vil fortsat få den service, I er vant til fra vores konsulenter. Men I vil også opleve, at konsulenterne vil være mere nysgerrige på jer og jeres behov, når de kommer på besøg. Vi tror nemlig på, at hvis vi er dygtige til at lytte og afdække jeres behov og efterfølgende hjælper med gode løsninger, vil jeres samarbejde med os skabe værdi for begge parter.

Jeg kommer til at stå i spidsen for Business Hjørring som erhvervschef og jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at indbyde til dialog om emner i kommunens erhvervsservice, som kan komme os alle til gavn.

Business Hjørring vil organisatorisk være helt adskilt fra erhvervsforeningen Erhverv Hjørring. Der er dog fortsat en god dialog og koordinering mellem begge parter. Vi er helt enige om, at vi sammen skal gøre det, som tjener de lokale virksomheder bedst.

Business Hjørring har netop lavet en undersøgelse, hvor ca. 600 af kommunens virksomheder hjalp os med nogle værdifulde informationer. Over halvdelen af jer peger på ’Tiltrækning og fastholdelse af specialiserede medarbejdere’ som den største udfordring lige nu – efterfulgt af ’opkvalificering’ og ’grøn omstilling’. Desuden vil mange af jer gerne samarbejde i netværk med os om nogle af de store strategiske udfordringer.

Alt det vil vi dykke ned i, i det nye år – og vi glæder os til at tage fat og komme i gang.

I vil løbende kunne følge med i vores mange initiativer på denne hjemmeside, Facebook og LinkedIn samt i vores nye nyhedsbrev, som I kan tilmelde her.

Vi ser frem til et værdiskabende samarbejde med jer.

Venlig hilsen
Ole Bendix
Erhvervschef

Jeg glæder mig til, som ny erhvervschef, at samarbejde tæt med jer. Min baggrund for at stå i spidsen for Business Hjørring er, at jeg igennem hele min karriere på forskellig vis har arbejdet med beskæftigelsesindsatsen. Jeg har i fire år været ansat som chefkonsulent i private konsulentfirmaer og kender derfor private virksomheder indefra.

De seneste 10 år har jeg været afdelingsleder i Jobcenter Hjørring med ansvar for Virksomhedsservice og integrationsindsatsen. Vi har været nøglespillere i Ungegarantien.dk og i udvikling af grundlaget for den samtænkte erhvervsindsats, som nu udmøntes i Business Hjørring.