Erhvervschefens klumme

En sommerhilsen til erhvervslivet

Udgivet 28-06-2022

Business Hjørring kan om et øjeblik fejre ½ års fødselsdag, og jeg vil gerne takke jer virksomheder for den modtagelse, vi har fået. Det har været en fornøjelse.

Erhvervschef Ole Bendix

Vi øver os ihærdigt i at tilbyde jer en service, som er nøje tilpasset jeres behov. Ca. 50 virksomheder har allerede oplevet et 360 graders besøg, hvor vi med vores nyudviklede ’behovshjul’ kommer rundt om nogle af de temaer, som udfordrer mange virksomheder lige nu.

Behovshjulet er udviklet for at dække alle de områder, vi nu arbejder med indenfor forretningsudvikling og arbejdskraft, sådan at alle konsulenter på virksomhedsbesøg – uanset fagområde – har en viden og forståelse for alle dele af vores arbejde. Tilbagemeldingerne har været positive, og vi kan allerede nu se de positive effekter, når leads bliver givet videre mellem konsulenterne. Efter sommerferien udvider vi kredsen af dem, vi deler leads med, så vi kan blive endnu bedre til at give jer den helt rette sparring og hjælp, som kan hjælpe jeres virksomhed videre.

Vi har i løbet af 1. halvår arbejdet meget med vores kommunikation. Vi kan se, at 1.300 modtager vores nyhedsbreve, og vi nærmer os hastigt 1.000 følgere på LinkedIn. Vi deler bl.a. gode cases med jer, hvor virksomheder har løst udfordringer på en spændende måde, og sætter desuden spot på nogle af de redskaber, vi kan hjælpe jer med. Vi har også haft forskellige arrangementer, bl.a. vores mindeværdige åbent hus-arrangement en solrig eftermiddag i maj.

Vi fortsætter ad samme vej i efteråret. I august-september er temaet digitalisering og automatisering, i oktober-november er temaet grøn omstilling, mens vi sidst på året vil sætte ord på tiltrækning og fastholdelse af højtuddannede. Alle temaer vil blive belyst på netværksmøder, hvor vi inviterer oplægsholdere til at give deres syn på temaet. Sidst på året genindfører vi også en juletradition fra dengang, amtmanden boede i, det vi nu kalder, ”Erhvervets hus” og inviterer jer på gløgg og æbleskiver.

Kerneydelsen vil stadig være den direkte kontakt mellem jer og vores dygtige konsulenter. Vi besøger alle de virksomheder, vi kan nå, men I er selvfølgelig også velkomne til at booke et besøg med os ved enten at ringe på vores hotline 7233 9999 eller tage direkte kontakt til en konsulent. 

Med ønsket om en god og varm sommer
Erhvervschef Ole Bendix