Bliv leverandør til Forsvaret

Interessen var massiv, da Forsvaret og Erhvervsfremmesystemet i Nordjylland d. 9. april afholdt arrangementet ”Bliv Leverandør til Forsvaret”.

De kommende år vil der ske milliard store investeringer i Forsvaret og indkøbene spænder bredt, lige fra løbesko og papirskydeskiver til bustransport og bygningsvedligehold. Til at løse opgaverne har Forsvaret brug for en lang række underleverandører. 

Hele arrangementet d. 9. april blev optaget til Podcast af vores kollega i Brønderslev Erhverv, Rasmus Pedersen, så hvis man gerne vil høre eller måske genhøre de forskellige oplæg, så er det muligt herunder. Der er flere episoder på vej - de bliver lagt på i takt med, at de bliver offentliggjort i Brønderslev. 

Business Hjørring har også informationsmateriale og kontaktdata, som vi meget gerne deler ud af. Kontakt erhvervskonsulent Henrik Dam på hd@hjoerring.dk eller 22665868, hvis du er interesseret.

Business Hjørring er desuden, sammen med Erhvervshus Nordjylland og de øvrige nordjyske erhvervskontorer, i færd med at planlægge en række møder, hvor temaerne ift. at blive leverandør til Forsvaret bliver foldet yderligere ud. Følg med i Business Hjørrings nyhedsbrev!