Digitalisering og automatisering

Med digitalisering og automatisering af din virksomhed kan du opnå både økonomiske og tidsmæssige besparelser. Vi hjælper dig bl.a. med at få overblikket og identificere, hvor du kan optimere din forretning. Det kan være automatisering af processer, større viden om dine processer og dine kunder, udvælgelse og implementering af nye interne systemer eller kompetenceløft af dine medarbejdere.

Mulighederne er mange!

Digitalisering og automatisering er et absolut nødvendigt fokus. At opretholde og øge sin virksomheds konkurrencedygtighed, lokalt såvel som globalt, kræver en konkret strategi for optimering af drift og afsætning. 

Med kunstig intelligens og automatisering kan du kvalitetssikre og optimere alle dele af virksomheden - fra produktudvikling, produktion og lagerstyring til salg, administration og markedsføring. 

Læs mere om vores arrangement  Den digitale evolution her. 

 

Har du svært ved at finde vej i digitaliseringsjunglen?

Begrebet 'digitalisering' dækker over rigtig mange ting. Det kan være svært at finde ud af, om digitalisering er noget for dig og din virksomhed. For at gøre det lidt nemmere for dig at blive klogere på, hvad ordet dækker over, har SMV:Digital for nyligt lavet en opgørelse over, hvad virksomhederne har fået støtte til gennem deres program. De har inddelt det i følgende områder:

 • ERP-systemer
 • E-handelsplatform, webshop og systemvalg
 • Digital markedsføring
 • Optimering af salg i webshop
 • Lager og logistik (f.eks. PIM-systemer)
 • CRM-systemer
 • Big data/Business Intelligence
 • Cloud computing
 • Øvrige avanc. teknologier
 • Automation og robotteknologi
 • Digital sikkerhed
 • Online markedspladser
 • Software robotter
 • Kunstig intelligens/machine learning

Hos Business Hjørring kan du lufte dine idéer og få sparring til fordele og ulemper ved forskellige tiltag. Vi tager udgangspunkt i lige netop din virksomhed, og vi har også andre produkter på hylden ift. støttemuligheder, som kan hjælpe dig på rette kurs.

Bliv inspireret af andre virksomheder

Se videoerne og bliv inspireret af nogle lokale og digitale frontløbere. De fortæller bl.a. om, hvilket udbytte de har opnået med deres tiltag. 

Entech Marine

Entech Marine i Hirtshals opererer i en lidt gammeldags branche med mange manuelle arbejdsgange og registreringer på papir. Det har ejerne ønsket at tænke anderledes og bruger bl.a. QR-koder til at optimere processerne. Ikke kun til deres egen fordel, men også kunden sparer både tid og penge.

Med24

Med24’s store succes skyldes bl.a. det fundament, stifterne Nils Træholt og Kristian Brinckmann byggede fra starten. Et fundament, der handlede om digitalisering og automatisering og som de besluttede at investere i for at kunne opbygge den størrelse virksomhed, de drømte om.

Polarkøl

At have tid og overskud til at skaffe nye kunder, er det, Polarkøl ser som det største udbytte af den tid, de investerede i optimering af virksomhedens digitale arbejdsprocesser. Prioriteringen var klar allerede fra virksomhedens start for kun 2 år siden.

Rolltech

Hos Hjørring-virksomheden Rolltech har automatisering været en del af virksomhedens DNA siden etableringen i 1986. Deres bevæggrund er at sikre højkvalitetsprodukter og en kosteffektiv produktion – og erstatte ensidigt gentagende arbejde med robotløsninger.

Kontakt en medarbejder

Tinna Holmager Olsen
Erhvervskonsulent

Mere salg ved at gøre mindre?
Mange af dine marketingaktiviteter kan automatiseres, så du har mere tid til at drive forretningen, men samtidig også så dine kunder får en bedre oplevelse.
Det siger erhvervskonsulent Tinna Holmager Olsen lidt om i videoen ovenfor.