Nøglen til fremtidens arbejdsplads

14maj

Tirsdag d. 14. maj kl. 14.30-17.00 (17.30) - Vendsyssel Teater

Nøglen til fremtidens arbejdsplads

Hvordan virksomheder tager kampen op mod en faldende arbejdsstyrke

Arbejdsstyrken i Hjørring Kommune falder, og mange virksomheder har behov for at tænke nyt for at sikre en robust medarbejdergruppe: Hvordan tiltrækkes og onboardes unge talenter, og hvordan bevares tilknytningen til allerede ansatte i de ældste generationer, som gennem deres erfaring kan bringe jer videre?

Business Hjørring hjælper dig på vej med spændende oplæg og en paneldebat.

Vi får besøg af Livsstilsekspert Anne Glad, som med stor viden om trends og tendenser blandt danskerne, vil sætte spot på tendenser inden for de forskellige generationer og hvordan vi styrker dialogen mellem dem.

Du vil også møde Rolf Lund, lektor på Aalborg Universitet, som præsenterer dig for en helt ny analyse, der afdækker udfordringer og ikke mindst potentialer i jeres fremtidige rekruttering. Vi hører alle, at arbejdsstyrken falder, og at der bliver mangel på især faglært arbejdskraft. Rolf vil splitte arbejdsstyrken op i alderssegmenter og give en mere detaljeret forståelse for, hvad I som virksomheder står overfor.

Tom Bue (tidligere chefredaktør, Vigeur - Det Nordjyske Mediehus) leder os godt igennem arrangementet og faciliterer en paneldebat, hvor virksomheder, som tænker nyt om rekruttering, vil dele deres erfaringer med salen.

Arrangementet er for ledere og HR-ansvarlige indenfor erhvervslivet i Hjørring Kommune - alle brancher er velkomne. Deltagelse er gratis.

PROGRAM

14.30: Velkomst

  • Rolf Lund, lektor på Aalborg Universitet - Arbejdsstyrkens udfordringer og potentialer
  • Pause
  • Anne Glad, livstilsekspert - Sådan tiltrækker og fastholder vi generationerne
  • Paneldebat - mød virksomheder, der tænker nyt om rekruttering (TBA)
  • Opsamling og afrunding 

17.00-17.30: Networking og let anretning

Livsstilsekspert Anne Glad

Sådan tiltrækker og fastholder vi generationerne

Anne Glad har flere års erfaring i reklamebranchen og er som livsstilsekspert en mester i at analysere danskernes liv. Hun har afholdt mange foredrag målrettet erhvervsvirksomheder, som har lyst til og mod på ny inspiration i forhold til marked, målgruppe og udfordringer.

Lektor Rolf Lund, Aalborg Universitet

Arbejdsstyrkens udfordringer og potentialer

Lektor Rolf Lund præsenterer en helt ny analyse, der afdækker udfordringer og ikke mindst potentialer i virksomheders fremtidige rekruttering. Arbejdsstyrken falder, og der bliver mangel på især faglært arbejdskraft. Rolf vil splitte arbejdsstyrken op i alderssegmenter og give en mere detaljeret forståelse for, hvad erhvervslivet står overfor.
Tom Bue - tidligere chefredaktør, Vigeur

Ordstyrer

Tom Bue leder os godt igennem arrangementet og faciliterer en paneldebat, hvor virksomheder, som tænker nyt om rekruttering, vil dele deres erfaringer med salen.

PRAKTISK

Tidspunkt:
Tirsdag d. 14. maj kl. 14.30-17.00 (17.30)

Adresse:
Vendsyssel Teater
Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring

Deltagelse er gratis, men af hensyn til forplejning
modtager vi gerne din tilmelding senest onsdag d. 8. maj

Du skal ved tilmelding angive om du også deltager i networking og let anretning efter programmet

TILMELDING

Ved tilmelding til dette arrangement, giver jeg samtykke til at medvirke på evt. billeder ifm. arrangementet samt deltagerliste, der deles med de øvrige deltagere.

Ja tak – jeg modtager gerne Business Hjørrings nyhedsbrev, der udkommer ca. hver 14. dag. Jeg giver samtidig samtykke til at modtage invitationer til Business Hjørrings arrangementer.

Felter med (*) skal udfyldes