Effektiv online markedsføring

10sep

Tirsdag d. 10. september kl. 15.00-17.00 - Vendsyssel Teater

Effektiv online markedsføring

- Sådan får du mest ud af din markedsføringsindsats

Der er utallige måder at nå dine kunder på, men hvilken er den bedste og mest effektive for netop din virksomhed? Med de mange muligheder der findes, indenfor online markedsføring, kan det både være uoverskueligt og en tidsrøver at følge med og blive klog på, hvor man skal prioritere sin indsats.

På dette arrangement kan vi ikke nå hele vejen rundt – men du vil helt sikkert få noget inspiration med hjem, som forhåbentlig kan gøre prioriteringen nemmere for dig. 

Sammen med erhvervsforeningen Erhverv Hjørring har vi inviteret to virksomheder, der er ret skarpe på online markedsføring.

Den ene er Coolshop, etableret af iværksætteren Jacob Risgaard, som også er kendt fra Løvens Hule. Head of marketing Maria Lykke giver et indblik i, hvordan Coolshop arbejder strategisk med hele webshoppens digitale markedsføring og dykker herefter særligt ned i e-mailmarketing. Hos Coolshop er fokus på forbrugeren, altså B2C, men for B2B virksomheder kan e-mails også være en kraftfuld kanal til at opbygge relationer med kunder, øge salg og opnå målbare resultater. Maria berører desuden kort anvendelsen af AI ifm. deres markedsføring.

Den anden oplægsholder er Sofie Kristensen, som arbejder med marketing i Hjørring-virksomheden Urban-Hald. Hun giver et indblik i Urban-Halds rejse, fra da de blev stiftet i 2016 og til nu, hvor de, efter deltagelse i Løvens Hule samt investering fra 2 af løverne, heriblandt Jacob Risgaard, er blevet en vækstvirksomhed med fart på. Sofie lægger særligt vægt på de tanker, beslutninger, udfordringer og succeser, Urban-Hald undervejs har haft ift. deres markedsføring, og kommer med eksempler på, hvordan de i dag arbejder med sociale medier og Influencers.

Der vil være tid til spørgsmål og drøftelser omkring bordene, så du også får gavn af at høre de andre deltageres erfaringer.

Arrangementet er for virksomheder i Hjørring Kommune. Deltagelse er gratis.

Der er begrænsede pladser - vi forbeholder os ret til at sætte et max. antal personer pr. virksomhed, hvis vi når ud over de antal pladser, vi har til rådighed. 

PROGRAM

  • Velkomst
  • Coolshop, Maria Lykke – Head of marketing
  • Drøftelse ved bordene
  • Opsamling
  • Pause
  • Urban-Hald, Sofie Kristensen - Kommunikations- og marketingkoordinator
  • Drøftelse ved bordene
  • Opsamling
  • Afrunding og tak for i dag v/ Business Hjørring og Erhverv Hjørring 

Oplægsholdere

Maria Lykke

Head of Marketing, Coolshop

Sofie Kristensen

Kommunikations- og marketingkoordinator, Urban-Hald
PRAKTISK

Tidspunkt:
Tirsdag d. 10. september kl. 15.00-17.00

Adresse:
Vendsyssel Teater
Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring

Deltagelse er gratis, men af hensyn til forplejning
modtager vi gerne din tilmelding senest fredag d. 6. september

TILMELDING

Ved tilmelding til dette arrangement, giver jeg samtykke til at medvirke på evt. billeder ifm. arrangementet samt deltagerliste, der deles med de øvrige deltagere.

Ja tak – jeg modtager gerne Business Hjørrings nyhedsbrev, der udkommer ca. hver 14. dag. Jeg giver samtidig samtykke til at modtage invitationer til Business Hjørrings arrangementer.

Felter med (*) skal udfyldes