Netværksmøde: Samarbejde med højtuddannede

09feb

Torsdag d. 9. februar kl. 8.00-10.00 - Restaurant Svanelunden

Kender du det? Du har en idé til et nyt udviklingsprojekt, men har svært ved at få taget hul på opgaven. Måske fordi du godt ved, at dine egne eller kollegaernes kompetencer ikke helt rækker og det dermed kræver meget tid væk fra driften, hvis I skal rykke på idéen.  

Det kan også være, I bare har en masse opgaver i det daglige, som I ved er vigtige, men aldrig får tid til. - Opslag på sociale medier, få sendt tilbud ud til kunderne, sætte system i leverandørhåndtering og varelager eller få optimeret hjemmesiden til Google….

Mange virksomheder har allerede fået stort udbytte af at samarbejde med studerende fra UCN eller Aalborg Universitet. F.eks. at få tilknyttet en studentermedarbejder til virksomheden få timer om ugen. Eller at få en projektgruppe eller praktikant til at udvikle på en idé i en begrænset periode – helt gratis.

Det kan du høre mere om på netværksmødet 9. februar, hvor vi har inviteret AAU og UCN til at komme og fortælle om mulighederne.

Du vil også kunne møde Mads Kjærgaard Larsen fra IT-virksomheden Rulestore, som gør det virkelig godt ift. at tilpasse sig det unge segment. Virksomheden har defineret en HR-strategi ift. højtuddannet arbejdskraft og har specielt fokus på, hvordan de bedst rekrutterer de unge højtuddannede og hvad der skal til for at fastholde dem, når de først har fået foden indenfor.

Der vi desuden være afsat tid til drøftelser ved bordene, så du også kan blive inspireret af andre virksomheders erfaringer.

Vi serverer kaffe og morgenbrød. Deltagelse er gratis.

PRAKTISK

Tidspunkt:
Torsdag d. 9. februar kl. 8.00-10.00

Adresse:
Restaurant Svanelunden
Svanelunden 6
9800 Hjørring

Deltagelse er gratis, men af hensyn til forplejning
modtager vi gerne din tilmelding senest mandag d. 6. februar

 

TILMELDING

Felter med (*) skal udfyldes